F 10 Kamratförenings Vårmöte 2018-04-15

Söndagen den 15 april kl 1000 – 1500 genomför vi vårt årliga Vårmöte med årsmöte, föreläsning och några andra aktiviteter på Flygmuseet.

Vårmötet börjar inne på Rönneskolan i Ängelholm och avslutas, som det alltid gör, på vårt Ängelholms Flygmuseum. Vi börjar med F 10 kamratförenings årsmöte och föreläsning. Tyvärr fanns det ingen möjlighet för ÖB att kunna delta. I stället har jag förmånen att hälsa Anders Silwer välkommen som föreläsare. Anders har aktivt bistått oss tidigare och 2010 deltog han som invigningstalare vid högtidlighållandet av att det då var 70 år sedan Tionde flygflottiljen sattes upp på Bulltofta. Ämnet denna gång är ”På väg mot ett nytt försvarsbeslut”.

Därefter transport till Vallhall Park för en enkel lunch i f d Värnpliktsmatsalen en promenad ner till Flygmuseet och möjlighet att gå och titta vad som hänt sedan sist, ta en fika och snacka lite flyg och gamla minnen. Tyvärr kan vi inte lyssna på Röd Kalles motor men väl se och prata med ”gänget” som håller på med att renovera motorn.

Har Du inte anmält Dig. Betala 100 kronor till bankgiro 5639-7730

Ange namn, födelsedatum och adress! Senast den 4 april!

Vi ses på vårt Vårmöte!!!

Göran Brauer